Bunden:
250 g. smør
400 g. sukker
4 æggeblommer
500 g. mel
2 the ske bagepulver
Blandes sammen og galttes ud til bund på bagepladen.
Abrikosgrød fordeles ud over bunden.
Låget:
Æggeviderne (fra de 4 blommer)
400 g. flormelis
15 tvebakker (knust)
Piskes sammen og lægges på som låg over abrikosgrøden.
Bages ved 175 grader i ca en time.
Så er "bunden" pisket :hhansen:
[img:604063859e]http://tukaer.dk/foto/08-07-19_02527_WEB.jpg[/img:604063859e]
Abrikosgrøden er fordelt over bunden :atengstedt:
[img:604063859e]http://tukaer.dk/foto/08-07-19_02529_WEB.jpg[/img:604063859e]
MUMS den er så god :elsk: :jeanie:
[img:604063859e]http://tukaer.dk/foto/08-07-19_02532_WEB.jpg[/img:604063859e]
Mor Karen's Abrikoskage
Mor Karen's Abrikoskage
Den ser god ud - så den skal helt sikkert prøves.
Jeg æææælsker abrikosgrød og marmelade, så kage med abrikos i, det må være et sikkert hit.
Jeg æææælsker abrikosgrød og marmelade, så kage med abrikos i, det må være et sikkert hit.
Heidi