Page 1 of 1

Mor Karen's Abrikoskage

Posted: Fri 25. Jul 2008 07:57
by Tukær
Bunden:
250 g. smør
400 g. sukker
4 æggeblommer
500 g. mel
2 the ske bagepulver
Blandes sammen og galttes ud til bund på bagepladen.

Abrikosgrød fordeles ud over bunden.

Låget:
Æggeviderne (fra de 4 blommer)
400 g. flormelis
15 tvebakker (knust)
Piskes sammen og lægges på som låg over abrikosgrøden.

Bages ved 175 grader i ca en time.

Så er "bunden" pisket :hhansen:
[img:604063859e]http://tukaer.dk/foto/08-07-19_02527_WEB.jpg[/img:604063859e]

Abrikosgrøden er fordelt over bunden :atengstedt:
[img:604063859e]http://tukaer.dk/foto/08-07-19_02529_WEB.jpg[/img:604063859e]

MUMS den er så god :elsk: :jeanie:
[img:604063859e]http://tukaer.dk/foto/08-07-19_02532_WEB.jpg[/img:604063859e]

Mor Karen's Abrikoskage

Posted: Fri 25. Jul 2008 13:55
by HeidiO
Den ser god ud - så den skal helt sikkert prøves.

Jeg æææælsker abrikosgrød og marmelade, så kage med abrikos i, det må være et sikkert hit.