Bland fromage frais, mascarpone og vanillesukker til glasuren. Smag til med flormelis og sæt på køl.
[b:ae825efe5c]Ingredienser: [/b:ae825efe5c]
4 æggehvider.
100 g rørsukker.
200 g chokolade.
200 g friske dadler.
200 g valnødder.
200 g fromage frais.
200 g mascarpone - en italiensk cremet mild frisk ost.
1 teske vanillesukker.
1 spsk. fintrevet økologisk citronskal.
Flormelis.
Sæt ovnen på 175 grader.
Pisk æggehviderne stive og bland en tredjedel af sukkeret i hviderne til de er tykke og skinnende. Vend herefter det resterende sukker i.
Dadler, chokolade og valnødder hakkes i grove stykker og vendes i marengsdejen sammen med den fintrevne citronskal.
Bages i ca. 40 minutter i den forvarmede ovn. Afkøl og smør glasuren på.
Dadeltærte med chokolade
Return to “Desserter og kager”
Jump to
- Rytterstuen
- ↳ Hyggesnak og Billedtråde
- ↳ Hestefagligt
- ↳ Præsentationer
- ↳ Studiekredsen
- ↳ Forslag og vejledning
- ↳ Uhyggen
- ↳ Trofæskabet
- ↳ Circus Maximus
- Ridebanen
- ↳ Begivenheder
- ↳ Nyheder fra hesteverdenen
- ↳ Foredrag
- ↳ Artikler
- ↳ Blandede Artikler
- ↳ Guru Guide
- ↳ Temaer
- ↳ Araberen
- ↳ Fortidens Strigler
- ↳ Trav
- ↳ Statistik
- ↳ VidensBasen
- Høloftet
- ↳ Striglekogebogen
- ↳ Kylling og andet fjerkræ
- ↳ Fisk
- ↳ Okse- og kalvekød
- ↳ Svin
- ↳ Bacon
- ↳ Grønt tilbehør
- ↳ Det gode brød
- ↳ Desserter og kager
- ↳ Den evindelige madpakke
- ↳ Dressinger og den slags
- ↳ Vegetarretter
- ↳ Kolde og varme drikke
- ↳ Lam, Ged, Kanin, Lama og andet kød
- ↳ Pastaretter
- ↳ Supper
- ↳ Skaldyr
- ↳ E-Skolen
- ↳ Kursus i Billedbehandling