Page 1 of 1

Ruller med brie og marmelade

Posted: Thu 1. May 2008 07:14
by Deerhunter
Her er et forslag til en lille lækkerbisken, hvis du en aften får lyst til noget lækkert.

Bag nogle madpandekager uden sukker papirtynde. De må ikke tage farve, men skal kun hænge sammen og være bløde.

Derudover skal du bruge:
Brombærmarmelade
Brie
Olivenolie

Smør brombærmarmelade på en pandekage der er skåret i firkanter. Skær brien i passende stykker og læg den samme med brombærmarmeladen på pandekagen. Rul dejen om brien som en lille forårsrulle. De færdige ruller skal ikke være større end en lille tændstikæske.

Tænd ovnen på 200 grader, smør rullerne let med olivenolie. Brug bagepapir på en bradepande. Bagepapiret smøres let med olivenolie. Rullerne bages i ca. 25 min i ovnen indtil brombærsyltetøjet koger om osten og rullerne er sprøde.

… og så smager det fantastisk med ruccula.

Ruller med brie og marmelade

Posted: Thu 1. May 2008 12:21
by 99E
I de gode gamle dage da jeg var barn var en af mine yndlingsdesserter "Indbagt Bleu".
Bleu er en ost fra Sct Clemens/Bornholms Andelsmejeri - en mild blåskimmelost.
Den indbages i en butterdej og spise med... Solbærmarmeldade? Brombærmarmelade? En af delene tror jeg. MUMS, også!