Gateau au Chocolat
Posted: Wed 9. Apr 2008 17:48
[b:f3591e07cf]Tilberedningstid: [/b:f3591e07cf]
20 min.
[b:f3591e07cf]
Antal personer retten er beregnet til:[/b:f3591e07cf]
6-8 personer
[b:f3591e07cf]
Bagetid[/b:f3591e07cf]
45-50 min.
[b:f3591e07cf]Ingredienser:[/b:f3591e07cf]
75 gr. mel
150 gr. Chokolade 70%
3 Suppeskeer mælk
150 gr. Smør
3 Æg - helst land æg
150 gr. Sukker
1 Kaffeske vanilleextrakt - kan undlades
1 Knivspids salt
[b:f3591e07cf]Fremgansmåde - for dummies:[/b:f3591e07cf]
[b:f3591e07cf]1 [/b:f3591e07cf]Forvarm ovnen150 grader celsius. Smør og kom mel i en springform på 20Ø
[b:f3591e07cf]2[/b:f3591e07cf] Sigt melet. Smelt chokoladen over vand bad. Tag chokoladen fra vandbadet og indkorporer smørret skåret i småbidder i chokoladen. Pisk æggeblommerne med sukker (og vanille) til det bliver hvidligt, og hæld denne blandign i chokolademassen. Kom melet i. Hviderne stive evt. over det brugte vandbad de vendes forsigtigt i den førnævnte chokolademasse.
[b:f3591e07cf]3[/b:f3591e07cf]Hæld dejen i formen og bag i 45-50 minutter. Serveres lun med en kugle vanille is!
[b:f3591e07cf]Særligt at være opmærksom på:
[/b:f3591e07cf]
Stærkt vane dannende! :lea:
[b:f3591e07cf]Fryseegnet/ikke-fryseegnet
[/b:f3591e07cf]
Ikke-fryseegnet
20 min.
[b:f3591e07cf]
Antal personer retten er beregnet til:[/b:f3591e07cf]
6-8 personer
[b:f3591e07cf]
Bagetid[/b:f3591e07cf]
45-50 min.
[b:f3591e07cf]Ingredienser:[/b:f3591e07cf]
75 gr. mel
150 gr. Chokolade 70%
3 Suppeskeer mælk
150 gr. Smør
3 Æg - helst land æg
150 gr. Sukker
1 Kaffeske vanilleextrakt - kan undlades
1 Knivspids salt
[b:f3591e07cf]Fremgansmåde - for dummies:[/b:f3591e07cf]
[b:f3591e07cf]1 [/b:f3591e07cf]Forvarm ovnen150 grader celsius. Smør og kom mel i en springform på 20Ø
[b:f3591e07cf]2[/b:f3591e07cf] Sigt melet. Smelt chokoladen over vand bad. Tag chokoladen fra vandbadet og indkorporer smørret skåret i småbidder i chokoladen. Pisk æggeblommerne med sukker (og vanille) til det bliver hvidligt, og hæld denne blandign i chokolademassen. Kom melet i. Hviderne stive evt. over det brugte vandbad de vendes forsigtigt i den førnævnte chokolademasse.
[b:f3591e07cf]3[/b:f3591e07cf]Hæld dejen i formen og bag i 45-50 minutter. Serveres lun med en kugle vanille is!
[b:f3591e07cf]Særligt at være opmærksom på:
[/b:f3591e07cf]
Stærkt vane dannende! :lea:
[b:f3591e07cf]Fryseegnet/ikke-fryseegnet
[/b:f3591e07cf]
Ikke-fryseegnet