Page 3 of 3

Re: Café latte trøffel på marcipanbund

Posted: Sun 15. Nov 2009 03:00
by CXEC
Hæhæhæhæhæ.......

Det lyder nu også okay Jeg ville nok bare enten bruge Aurum, den italienske version, eller Cointreau, den franske konkurrent, fordi jeg synes at Grand Marnier er ret bittert. OG så stadig undgå den hvide chokolade, som jeg ikke bryder mig om.

Re: Café latte trøffel på marcipanbund

Posted: Thu 2. Dec 2010 16:25
by CXEC
HRM, jeg KOM TIL :roed: :roed: at lave Tobleronetrøffel på marcipanbund, uden liqueur i, men det SMAWER GÅT! :aribeth: :aribeth: :aribeth: :aribeth: :aribeth: :aribeth:

Re: Café latte trøffel på marcipanbund

Posted: Thu 2. Dec 2010 17:04
by Stimata Doamna
Denne er blevet julekonfektstandard i vores husstand :aribeth: - i forskellige smagsvarianter...

Re: Café latte trøffel på marcipanbund

Posted: Thu 2. Dec 2010 19:34
by CXEC
NICE! :aribeth: :aribeth: :aribeth: :aribeth: :aribeth: :aribeth: :aribeth: :aribeth:

Re: Café latte trøffel på marcipanbund

Posted: Thu 15. Dec 2011 14:56
by CXEC
Forresten så fik jeg, for nogen tid siden, lavet en variant med TO slags liqueur. Altså jeg delte portionen af trøffel op i to og kom henholdsvis Kaluha og Cointreau i. MUMS. Dog kan Cointreauen smages tydeligst! :roed: :viben: