Page 5 of 5

Mikkels Mørke Muscovadokarameller

Posted: Mon 24. Dec 2007 17:45
by CXEC
Hmmmm, jeg havde IKKE Ahornsirup, men kom almindelig sirup i OG hakkede mandler... DUFTER HERLIGT :aribeth: :aribeth: :aribeth: :aribeth:

Mikkel er min nye :respekt: :respekt:

Mikkels Mørke Muscovadokarameller

Posted: Thu 27. Dec 2007 15:03
by CXEC
Forresten har kæresten lagt massen i fryseren for at se om de så er lettere at skære ud?

Mikkels Mørke Muscovadokarameller

Posted: Fri 28. Dec 2007 12:32
by CXEC
Det hjalp i ca to minutter og så flød dt hele sammen til EN STOR masse i skålen. :brok: Konklusion jeg er ikke den store karamel mager! Never mind!

Mikkels Mørke Muscovadokarameller

Posted: Fri 28. Dec 2007 13:51
by 99E
Hvis det ikke stivner er det fordi der stadig er for meget væske i - kog det forsigtigt op igen - og udfør "karamelprøven" inden du tager det af blusset.

Karamelprøver:
Dryp en ærtestor mængde ned i et glas koldt vand. Stivner det til karamelagtig masse? Så er den klar.
Mulighed nr. 2: Dyp en metalske i karamelmassen og stik den i køleskabet et par minutter. Stivner det? Så er den god.

Mikkels Mørke Muscovadokarameller

Posted: Fri 28. Dec 2007 20:38
by CXEC
Jamen det er IKKE flydende! Det vil bare ikke blive ved at bevare formen?

Mikkels Mørke Muscovadokarameller

Posted: Sat 29. Dec 2007 20:08
by annetteB
[quote:9ab82d73cc] Jamen det er IKKE flydende! Det vil bare ikke blive ved at bevare formen? [/quote:9ab82d73cc]

Så er det pr definition osse flydende.
:lea:

Bakker op om 99E: du har ikke kogt det nok ind.
:ide:

Mikkels Mørke Muscovadokarameller

Posted: Sun 30. Dec 2007 12:33
by CXEC
Hmmmmmmmmmmmmmm..........