Kirsten Øs tiramisu

Post Reply
User avatar
KatieKat
Posts: 8308
Joined: Sun 20. Nov 2005 17:14

Kirsten Øs tiramisu

Post by KatieKat »

18-20 Ladyfingers
3 æggeblommer
3 æggehvider
200-250 gr. mascarpone ost
1 kop sødet, stærk kaffe
1 glas Marsala (1/2-3/4 dl)
30 gr sukker
cacao (til drys)

Enderne på halvdelen af kiksene dyppes hurtigt i kaffen og lægges i et fad, så "kaffeenden" vender skiftevis den ene og den anden vej. Halvdelen af Marsalaen hældes over. Lad hvile i ca. 12 timer

Pisk æggeblommer med sukker - kraftigt - og pisk osten i til den ikke klumper. Kom ca. 2 spsk. Marsala i. Pisk hviderne stive og vend dem i. Kom halvdelen af cremen over kiksene.

Lav "kaffenummeret" igen med den sidste halvdel af kiksene og hæld Marsala over igen. Kom resten af cremen over.

Skal stå i køleskabet mindst 15 timer før servering. Drys med et lag cacao lige inden den serveres.
Don't blame gravity on me.. I voted for velcro!
Post Reply