Page 1 of 1

Celestes bagte rabarbar med marcipan

Posted: Thu 6. Dec 2007 16:23
by KatieKat
Bagte rabarber med reven marcipan


4-6 pers.

300 g tynde strimler rabarber
1 dl sukker
1 spsk. maizena
150 g ODENSE Ren Rå Marcipan

Vend rabarber, sukker og maizena sammen i en skål. Kom det i et tærtefad.

Bagetid: Bag rabarberne 20 min. i en 175º varm ovn. Tag fadet ud af ovnen. Riv ODENSE Ren Rå Marcipan groft og kom det over rabarberne. Sæt derefter fadet tilbage i ovnen og bag yderligere 20 min. til marcipanen er gylden.

Tips

Servér med is, creme fraiche eller flødeskum.
Rabarberne kan laves i forvejen, så det eneste du skal gøre er at rive marcipan og bage rabarberne en sidste gang.

Afprøvet og godkendt ;-)