[b:5155a7e448]Der skal/ kan bruges[/b:5155a7e448]
Brombær, rababer, syltede pære, eller kogte æbler andet og meget, meget mere!!! :-D
Smør et tærtefad med lidt margarine/ eller smør, drys lidt rasp i bunden, og på siderne.
Fyld derefter frugt, bær, blommer, pære, eller hvad du lige kan lide i bunden af fadet, et godt lag alt efter smag og behag.
Derefter fyldes dejen ovenpå som et låg!
[b:5155a7e448]Dej[/b:5155a7e448]
100 gram smør
100 gram sukker
100 gram mel
100 gram hasselnødde kerner
Nøddekernerne hakkes og sukker, smør og mel tilsættes og der røres til det hele er rørt sammen til en smuldre dej.
Derefter fyldes det over frugten i tærte fadet, og bages ved 180 gr. i 30 minutter, eller til dejen er gylden brun.
Lad tærten køle af til den er lun, og server med kold creme fraice, eller flødeskum, drys evt. lidt med kanel, hvis du bruger æbler!!
Er lækker at bruge som dessert i efteråret, efter en god middag, eller som en lun eftermiddags kage, efter en god trave/ ridetur i skoven
Det tager ikke lang tid at lave den, og der kan bruges alle slags frugter og bær, kun din fantasi sætter grænsen.
Bon' appetit
:-D
En Lækker lun dessert i efteråret
Return to “Desserter og kager”
Jump to
- Rytterstuen
- ↳ Hyggesnak og Billedtråde
- ↳ Hestefagligt
- ↳ Præsentationer
- ↳ Studiekredsen
- ↳ Forslag og vejledning
- ↳ Uhyggen
- ↳ Trofæskabet
- ↳ Circus Maximus
- Ridebanen
- ↳ Begivenheder
- ↳ Nyheder fra hesteverdenen
- ↳ Foredrag
- ↳ Artikler
- ↳ Blandede Artikler
- ↳ Guru Guide
- ↳ Temaer
- ↳ Araberen
- ↳ Fortidens Strigler
- ↳ Trav
- ↳ Statistik
- ↳ VidensBasen
- Høloftet
- ↳ Striglekogebogen
- ↳ Kylling og andet fjerkræ
- ↳ Fisk
- ↳ Okse- og kalvekød
- ↳ Svin
- ↳ Bacon
- ↳ Grønt tilbehør
- ↳ Det gode brød
- ↳ Desserter og kager
- ↳ Den evindelige madpakke
- ↳ Dressinger og den slags
- ↳ Vegetarretter
- ↳ Kolde og varme drikke
- ↳ Lam, Ged, Kanin, Lama og andet kød
- ↳ Pastaretter
- ↳ Supper
- ↳ Skaldyr
- ↳ E-Skolen
- ↳ Kursus i Billedbehandling