[b:40015d00b7]Tilberedningstid:[/b:40015d00b7] Øh? Har jeg ikke styr på....
[b:40015d00b7]
Antal personer retten er beregnet til:[/b:40015d00b7] Et mindre selskab
[b:40015d00b7]Ingredienser: [/b:40015d00b7]
Æbler/pærer (Annette kan fortælle hvilke der er bedst...)
Der skal være nok til at dække en almindelig tærteform
Butterdej
Sukker
Kanel
Bagepapir
[b:40015d00b7]Fremgansmåde - for dummies: [/b:40015d00b7]
Butterdejen trykkes med finger spidserne ud så hele tærtebunden er dækket og der er dej op ad siderne.
Bagepapir lægges over og der fyldes ris i og dejen forbages til den er gylden ved 200 grader. Ris og bagepapri smides ud efterfølgende.
I mellemtiden koges æbler og pærer der er skåret ud i både med eller uden skræl efter smag. Bådene skal være så tynde som det er meneskeligt muligt at skære dem.
Der skal ikke være så pokkers megen vand i gryden og der til sættes sukker. Æble/pærebådene koges lidt efter lidt og de skal bevare biddet der er altså tale om ekstrem kort koge tid. 1-2 minutter hvis så længe.
Når alle æble/pærebåde er kogt koges sukkervandet ind til det bliver til en slags sirup. Vær over det så ikke det brænder på.
Æble/pære bådene fordeles i et jævnt lag/mønster start langs kanten hvis du orker og lav en slags roset.
Sirupen hældes over og der drysses med kanel.
Bages ved 200 grader ca. 15-20 min.
Server med is eller flødeskum.
[b:40015d00b7]Særligt at være opmærksom på:[/b:40015d00b7]
HAMRENDE usund og smager godt.
[b:40015d00b7]Fryseegnet/ikke-fryseegnet [/b:40015d00b7]
ikke-fryseegnet
Æblepære tærte
Æblepære tærte
Venlige tanker
CXEC
"Den som spørger dumt, bliver ofte klogere end den, som tror at vide alt."
-Sokrates
CXEC
"Den som spørger dumt, bliver ofte klogere end den, som tror at vide alt."
-Sokrates