Mit kageeksperiment endte fortrinligt, så her kommer opskriften, som er en videreudvikling af Katrines banankage.
3 æg
250 g sukker
250 g mel
1½ dl olie
2 tsk vanille
4 store tsk bagepulver
5 godt modne pærer
3 godt modne bananer
Æg og sukker piskes sammen
Pærerne skæres i tern og bananerne moses, det hele og øvrige ingredienser vendes sammen og bages i springform ved 200 grader i ca. 45 min.
Serveres med creme fraiche, gerne mens kagen er lun.
Pære/banan kage
- Dorte Hansen
- Posts: 1316
- Joined: Fri 18. Nov 2005 09:37
Re: Pære/banan kage
Jeg skulle hilse at sige, den er også god med en klat vanilje-is til.....
Og drys af ristede nødder og revet chokolade...
Hvis man har "sukkergrise" i huset (mand og 2 tøser), så er en portion nok, men skal der også være til gæster, må der laves dobbeltportion.....
Og drys af ristede nødder og revet chokolade...
Hvis man har "sukkergrise" i huset (mand og 2 tøser), så er en portion nok, men skal der også være til gæster, må der laves dobbeltportion.....
Nu med køter-bande!