Page 1 of 1

Flutes

Posted: Fri 10. Jun 2011 21:08
by SuttiMusen
Ingredienser (4 stk):

50 g gær
1 tsk. salt
5 dl. vand
5-6 spsk. olie
2 tsk. honning (gerne flydende)
mel for resten

Fremgangsmåde:
Gæren udrøres i det lunkne vand og resten af ingredienserne tilsættes. Når dejen er lavet, skal den hæve i 30 min. Derefter former du flutene og lader dem hæve 30 min (gerne 45 min, hvis du har tid). Bages i forvarmet ovn ved 200 grader ca. 15-20 min.

De er også rigtig lækker hvis man tilsætter tomatpure, oregano, hvidløg og flåede hakkede tomater, men så skal der selvfølgelig mere mel i

Re: Flutes

Posted: Sat 11. Jun 2011 14:33
by SuttiMusen
Ikke meget. Et sted imellem boller og franskbrød
Men de er meget nemme at lave. Næste gang vil jeg prøve at bage dem på pizzastenen

Re: Flutes

Posted: Wed 15. Jun 2011 20:42
by Lena
Jeg har lige bagt flutes i dag.......

Med knækkede hvedekerner og hørfrø......... 3 stk hjemmebagte flutes vejer det samme som 3 pakker færdigkøbte.......