Flutes
Posted: Fri 10. Jun 2011 21:08
Ingredienser (4 stk):
50 g gær
1 tsk. salt
5 dl. vand
5-6 spsk. olie
2 tsk. honning (gerne flydende)
mel for resten
Fremgangsmåde:
Gæren udrøres i det lunkne vand og resten af ingredienserne tilsættes. Når dejen er lavet, skal den hæve i 30 min. Derefter former du flutene og lader dem hæve 30 min (gerne 45 min, hvis du har tid). Bages i forvarmet ovn ved 200 grader ca. 15-20 min.
De er også rigtig lækker hvis man tilsætter tomatpure, oregano, hvidløg og flåede hakkede tomater, men så skal der selvfølgelig mere mel i
50 g gær
1 tsk. salt
5 dl. vand
5-6 spsk. olie
2 tsk. honning (gerne flydende)
mel for resten
Fremgangsmåde:
Gæren udrøres i det lunkne vand og resten af ingredienserne tilsættes. Når dejen er lavet, skal den hæve i 30 min. Derefter former du flutene og lader dem hæve 30 min (gerne 45 min, hvis du har tid). Bages i forvarmet ovn ved 200 grader ca. 15-20 min.
De er også rigtig lækker hvis man tilsætter tomatpure, oregano, hvidløg og flåede hakkede tomater, men så skal der selvfølgelig mere mel i