Page 1 of 1

Nem nem nem madbrød

Posted: Thu 25. Sep 2008 20:50
by Alice (Larnett)
50 g gær udrøres i 5 dl fingervarmt vand der er tilsat citronsaft. Kom 1 tsk havsalt i, og rør melet i lidt ad gangen. Dejen bliver klæbrig og flydende.

Hæver til dobbelt størrelse i ca 2 timer. Hæld dejen over i en bradepande, smurt godt med olivenolie. Smør ligeledes overfladen med olivenolie og drys forskellige krydderier og havsalt ovenpå (krydderierne kan være tørret oregano, rosmarin, hvidløg eller oliven)

Sæt nu pladen i en kold ovn og skru op på 200 grader. Bages ½-1 time til overfladen er gylden. Nydes til fx ost og pølser (eller alt andet )

Enjoy.

Nem nem nem madbrød

Posted: Thu 25. Sep 2008 20:56
by Lisbeth Sejberg
Hvor meget mel sådan cirka ?? :-)
Mvh. Lisbeth

Nem nem nem madbrød

Posted: Sat 27. Sep 2008 08:15
by Alice (Larnett)
Hovsa :-)

500 g

Nem nem nem madbrød

Posted: Thu 23. Oct 2008 16:57
by CXEC
Hmmmmmmmmm, det skal afprøves snarest..

Nem nem nem madbrød

Posted: Fri 16. Jan 2009 14:39
by aribeth
Det smager SKIDE godt!!! Jeg har lige bagt det og allerede kværnet et helt hjørne :-)


Katrine

Nem nem nem madbrød

Posted: Fri 16. Jan 2009 20:31
by Alice (Larnett)
Lyder, Aribeth. Det smager nemlig skide godt, og kan blive en hel vane :-D

Nem nem nem madbrød

Posted: Fri 16. Jan 2009 21:09
by annetteB
De brød vil vi have imorgen - så har jeg osse en undskyldning for at anvende mine fiiine nye Kaiser Gebäck bradepander, som jeg købte i Fakta Kjellerup for 10 og 20 kr stykket.