50 g gær udrøres i 5 dl fingervarmt vand der er tilsat citronsaft. Kom 1 tsk havsalt i, og rør melet i lidt ad gangen. Dejen bliver klæbrig og flydende.
Hæver til dobbelt størrelse i ca 2 timer. Hæld dejen over i en bradepande, smurt godt med olivenolie. Smør ligeledes overfladen med olivenolie og drys forskellige krydderier og havsalt ovenpå (krydderierne kan være tørret oregano, rosmarin, hvidløg eller oliven)
Sæt nu pladen i en kold ovn og skru op på 200 grader. Bages ½-1 time til overfladen er gylden. Nydes til fx ost og pølser (eller alt andet )
Enjoy.
Nem nem nem madbrød
Nem nem nem madbrød
Hmmmmmmmmm, det skal afprøves snarest..
Venlige tanker
CXEC
"Den som spørger dumt, bliver ofte klogere end den, som tror at vide alt."
-Sokrates
CXEC
"Den som spørger dumt, bliver ofte klogere end den, som tror at vide alt."
-Sokrates
Nem nem nem madbrød
Det smager SKIDE godt!!! Jeg har lige bagt det og allerede kværnet et helt hjørne :-)
Katrine
Katrine
- Alice (Larnett)
- Posts: 45
- Joined: Tue 19. Aug 2008 19:08
Nem nem nem madbrød
Lyder, Aribeth. Det smager nemlig skide godt, og kan blive en hel vane :-D
Nem nem nem madbrød
De brød vil vi have imorgen - så har jeg osse en undskyldning for at anvende mine fiiine nye Kaiser Gebäck bradepander, som jeg købte i Fakta Kjellerup for 10 og 20 kr stykket.
Enhver religion, der styres af gamle, ugifte mænd (ofte med fuldskæg), er en forbandelse for menneskeheden og uden tvivl en pestilens for gud.