2 personer:
1 stor båd hvidkål eller spidskål
2 gulerødder
1 lille løg
3 spsk mayonnaise
3 dl yoghurt naturel
1 spsk vineddike
1 tsk fransk sennep
1-2 spsk sukker efter smag
salt
peber
Skær hvidkålen i strimler. Riv gulerødderne og hak løget. Bland mayonnaise og yoghurt. Tilsæt vineddike, fransk sennep, sukker salt og peber. Rør grøntsagerne i dressingen.
Lad det hele stå køligt et par timer før servering.
Coleslaw'en kan spises til hvad som helst efter min mening, og har man nye kartofler er dressingen også god dertil.
Coleslaw
Re: Coleslaw
Heidi, når du skriver fransk sennep mener du så stærk Dijon sennep eller mener du sød fransk sennep? Grunden til dette spørgsmål er at kæresten min opfatter fansk sennep som SØD fransk senep, hvor imod jeg opfatter fransk sennep som Dijon sennep.
Venlige tanker
CXEC
"Den som spørger dumt, bliver ofte klogere end den, som tror at vide alt."
-Sokrates
CXEC
"Den som spørger dumt, bliver ofte klogere end den, som tror at vide alt."
-Sokrates
Re: Coleslaw
Aha! Det var rart med præcision! Ellers havde jeg - i tilfælde af at jeg selv skulle lave det - brugt Dijon sennep!
Venlige tanker
CXEC
"Den som spørger dumt, bliver ofte klogere end den, som tror at vide alt."
-Sokrates
CXEC
"Den som spørger dumt, bliver ofte klogere end den, som tror at vide alt."
-Sokrates