Page 1 of 1

Endnu en potatissalat

Posted: Thu 1. May 2008 08:27
by minski
Nye kartofler, kogte og kolde i halve, eller hele hvis små
Forårsløg, i 2-3 cm stykker
Radiser i skiver
Grønne ærter, friske! Ikke noget med dybfrost :fy:
Gode sorte oliven
Feta, den lidt cremede som man selv skærer, i tern
Hele cherrytomater (kan sagtens udelades).

½-1 dl extra jomfru olivenolie blandes med en stor håndfuld frisk oregano, groftsnittet. Lad stå 10-15 minutter inden det blandes med kartoffelsalaten.

En håndfuld, ristede pinjekerner drysses over.

Endnu en potatissalat

Posted: Thu 1. May 2008 11:07
by annetteB
mmmh!
:aribeth:

Endnu en potatissalat

Posted: Thu 1. May 2008 11:34
by aribeth
Det lyder sgu godt!!! det vil jeg have i aften ...


Katrine

Endnu en potatissalat

Posted: Thu 1. May 2008 21:32
by aribeth
jeg lavede en variation med ramsløg og avokado i stedet for forårsløg, radiser og ærter....


Det smagte SATME godt!!!

Og ramsløgene er perfekte lige nu!!


Katrine

Endnu en potatissalat

Posted: Thu 1. May 2008 21:37
by HeidiO
[quote:c034bbbeed]Og ramsløgene er perfekte lige nu!!

[/quote:c034bbbeed]

Sådan nogle fik jeg i kassen fra årstiderne, der gik lidt tid inden jeg fandt ud af hvad det er for nogen. Der var et pænt stort bundt, som jeg troede bare skulle i wokken allesammen på en gang, men da jeg bed i et af bladene, var det godt nok stærkt. :alien:

Men så fik jeg søgt lidt på nettet, hvorefter det åbenbarede sig, at ramsløg ikke skal kastes i med rund hånd :ide:

Næste gang vil jeg prøve dem i denne her kartoffelsalat.

Endnu en potatissalat

Posted: Fri 2. May 2008 12:52
by minski
Fedtede det ikke ret meget med både avokado og feta? Super idé med ramsløgene!

De tre vigtigste ingredienser er egentlig de nye kartofler, olien og den friske oregano, Så er der vidst frit valg for resten. :-)