Skræl rodfrugterne. Skær dem på langs i stave som pommes frittes. Vend de udskårne rødder i blandingen af citronsaft, revet citronskal, olivenolie, finthakket hvidløg og timian og lad dem trække ca. ½ time på køl. Marinaden smages til forinden med sukker, salt og peber.
Kom rodfrugterne i ovnen ved 180-200 grader og bag dem sprød og møre i ca. 1 time. Lad dem gerne få lidt farve. Vend dem et par gange under bagningen. Lad rødderne køle af.
Hak tomater, kapers og persille groft og vend det i rucculaen. Tilsæt de afkølede rodfrugter. Smag til med citronsaft.
1 persillerod
1 pastinak
1 aflang rødbede
1 spsk. sukker
½ dl. olivenolie
1 spsk. revet citronskal
1 fed hvidløg
5 kviste frisk timian
1 spsk. kapers
100 g. soltørrede tomater
1 håndfuld bredbladet persille
100 g ruccula
Saften fra 1 citron
De citronbagte rodfrugter serveres som bund til det udskårne hårvildt på et passende fad.
Citronbagte rodfrugter
Jump to
- Rytterstuen
- ↳ Hyggesnak og Billedtråde
- ↳ Hestefagligt
- ↳ Præsentationer
- ↳ Studiekredsen
- ↳ Forslag og vejledning
- ↳ Uhyggen
- ↳ Trofæskabet
- ↳ Circus Maximus
- Ridebanen
- ↳ Begivenheder
- ↳ Nyheder fra hesteverdenen
- ↳ Foredrag
- ↳ Artikler
- ↳ Blandede Artikler
- ↳ Guru Guide
- ↳ Temaer
- ↳ Araberen
- ↳ Fortidens Strigler
- ↳ Trav
- ↳ Statistik
- ↳ VidensBasen
- Høloftet
- ↳ Striglekogebogen
- ↳ Kylling og andet fjerkræ
- ↳ Fisk
- ↳ Okse- og kalvekød
- ↳ Svin
- ↳ Bacon
- ↳ Grønt tilbehør
- ↳ Det gode brød
- ↳ Desserter og kager
- ↳ Den evindelige madpakke
- ↳ Dressinger og den slags
- ↳ Vegetarretter
- ↳ Kolde og varme drikke
- ↳ Lam, Ged, Kanin, Lama og andet kød
- ↳ Pastaretter
- ↳ Supper
- ↳ Skaldyr
- ↳ E-Skolen
- ↳ Kursus i Billedbehandling