[b:1b8da5bbf6]Marinerede kartofler[/b:1b8da5bbf6]
Til ca. 6 personer (10 personer hvis du spø'r kokken)
Bliver bedst hvis den laves dagen i forvejen.
[b:1b8da5bbf6]Ingredienser:[/b:1b8da5bbf6]
2 kg kartofler
200 g ærter
1 rød peber i små tern
2 dl olie
3/4 dl eddike
1 dl sukker
purløg
Bacontern
Smages til med peber
[b:1b8da5bbf6]Fremgangsmåde:[/b:1b8da5bbf6]
Kartoflerne skrælles og koges. Skæres derefter i skiver, de behøver ikke at være helt kolde, men heller ikke brandvarme.
Øvrige ingredienser tilsættes. Smages herefter til og stilles køligt til næste dag.
Bacon i tern ristes og lægges henover inden servering sammen med masser af purløg.
Smager skønt til alle slags kød, men synes den er specielt god som tilbehør til grillet kød.
Ikke fryseegnet.
Marinerede kartofler
Re: Marinerede kartofler
Mmm! Jeg fik dem i går og de er skønne!
I dag laver jeg dem selv, som tilbehør til grillet kød.
I dag laver jeg dem selv, som tilbehør til grillet kød.