Page 1 of 1

Aribeths salat

Posted: Thu 6. Dec 2007 15:39
by KatieKat
Lige for tiden får vi ofte salat bestående af grønne linser, cherry eller blommetomater, ruccola eller spinatblade eller begge, rødløg og andebryst. ellers smager ristet parmaskinke også godt i eller bacon. Og så ristede brødcroutoner.

Dressing: en god balsamico, knust hvidløg evt. en klat honningdijon, olivenolie og peber.

Ellers er rødbedesalat det store hit... rå rødbeder skåret i tern, en god feta smuldret i og en masse bredbladet persille, rødløg og hvidløg.
olivenolie og balsamico ovenpå.

Aribeths salat

Posted: Thu 30. Oct 2008 15:41
by sinesmølf
kan rødbedesalaten godt laves om formidagen uden den bliver for hvidløgs stærk?

Aribeths salat

Posted: Thu 30. Oct 2008 15:43
by aribeth
ja det kan den godt, men lad være med at putte fetaen i før end inden du skal servere den... for lyserød feta er ikke så lækkert at se på... :linski:

Dressingen ville jeg også vente med til senere... ediken trækker vand ud af rødbederne...


Katrine

Aribeths salat

Posted: Thu 30. Oct 2008 16:16
by sinesmølf
taaak, det med fetaen havde jeg luret :linski: