Urtefad
Posted: Tue 5. Jun 2007 15:18
Dette urtefad er noget alle i familien kan lide, og som er meget spist i efteråret og om vinteren.
Kødet vi spiser det til kan være, oksefilet, andebryst eller bare et par store velhængte bøffer.
Du skal bruge til 4 personer.
6 bagekartofler
3 porrer
½ selleri.
æg, piskefløde og salt og peber og lidt olie.
Du skræller bagekartoflerne og river dem groft, og svitser dem på panden, lægger dem i et ildfast fad, det samme gør du med sellerien som også rives groft og porrerne som er snittet i tynde ringe.
Det lægges så lagvis, og så pisker du 4 æg sammen med ½ liter piskefløde tilsat salt og peber, hælder det over og ind i ovnen på 175 grader i ca 1 time.
Kødet vi spiser det til kan være, oksefilet, andebryst eller bare et par store velhængte bøffer.
Du skal bruge til 4 personer.
6 bagekartofler
3 porrer
½ selleri.
æg, piskefløde og salt og peber og lidt olie.
Du skræller bagekartoflerne og river dem groft, og svitser dem på panden, lægger dem i et ildfast fad, det samme gør du med sellerien som også rives groft og porrerne som er snittet i tynde ringe.
Det lægges så lagvis, og så pisker du 4 æg sammen med ½ liter piskefløde tilsat salt og peber, hælder det over og ind i ovnen på 175 grader i ca 1 time.