Page 1 of 1

Lækre ovnkartofler, ikke for de hvidløgsforskrækkede

Posted: Sun 27. May 2007 21:43
by aribeth
[b:41ab829347]Tilberedningstid: [/b:41ab829347] 20-30 minutter plus tiden i ovnen.

[b:41ab829347]Antal personer retten er beregnet til: [/b:41ab829347] man bestemmer selv mængden og dermed også hvor mange retten er beregnet til.

[b:41ab829347]Ingredienser: [/b:41ab829347]
Kartofler
Pinjekerner
Hvidløg
Krydderurter (persille, rosmarin, salvie, timian og hvad man nu har).
salt
peber

[b:41ab829347]Fremgansmåde - for dummies: [/b:41ab829347] skræl kartoflerne eller skrub dem godt. Skær dem i både. put dem i et ildfast fad sammen med pinjekerner efter smag, en masse fed hvidløg som skal beholde skallen på og masser af hakkede krydderurter. Brug groft salt på kartoflerne og eventuelt lidt peber. hæld en smule olivenolie over og vend det hele sammen, så kartofler og hvidløg bliver smurt godt ind i olien og krydderurterne.
Put i ovnen ved 200 grader i ca. en times tid-

[b:41ab829347]Særligt at være opmærksom på:[/b:41ab829347]
Kartoflerne er gode som tilbehør til alt... og hvidløgene er helt fantastiske at suge ud af skallen...

[b:41ab829347]Fryseegnet/ikke-fryseegnet [/b:41ab829347]
Ikke fryseegnet

Hilsen
Katrine

Lækre ovnkartofler, ikke for de hvidløgsforskrækkede

Posted: Sun 27. May 2007 22:18
by annetteB
De der kartofler får mine bedste anbefalinger!
Vi plejer at lave nogen der ligner...bare uden pinjekerner.
:aribeth: