Page 1 of 1

Krydrede kokos-kanelris

Posted: Mon 27. Jun 2011 20:20
by 99E
Du skal bruge:
10 hele nelliker
6 kanelstænger
6 laurbærblade
8 lækre kardemommekapsler
1 dl kokosraspel
2 løg
1 dl olie
1 spsk stødt kanel
3 dl basmatiris
4 dl vand

Gør sådan:
Nelliker, kanelstænger, laurbærblade og kardemomme ristes på en varm pande, til det dufter godt - ca. 2 minutter.
Hak løgene groft og steg dem i olie i en anden gryde.
Tilsæt de ristede krydderier, kokos og ris til de glade løg, sautér.
Hæld vandet over og lade koge op.
Kog ca. 10 minutter og lad derefter trække 10 minutter.

Spises til/med...
...asiatisk krydret kød.
...citrusmarineret fisk.
...forårsruller (hjemmelavede, hotte med lime).
...som stegte ris med masser af grønt