Denne her har jeg fået af min gamle Dansklærer fra Grønland:
Skær en mørbrad næsten op på langs og fladmas den. Kværn masser af peber og en tsk salt på den, dæk med revet løg ( et meget stort løg til to mørbrader) og fordel udblødt husblas over fladen før den rulles sammen, så den bliver kort og tyk. Snør og læg i en sukker/saltlage i et døgn. Koges derefter 1,5 time i vand med laurbærblade hel peber og salt. Læg den derefter i pres i køleskabet og mums.
Alternative krydringer: Persille. Allehånde og nelliker til jul. Hvidløg.
Velbekomme!
Mørbradsrullepølse
Jump to
- Rytterstuen
- ↳ Hyggesnak og Billedtråde
- ↳ Hestefagligt
- ↳ Præsentationer
- ↳ Studiekredsen
- ↳ Forslag og vejledning
- ↳ Uhyggen
- ↳ Trofæskabet
- ↳ Circus Maximus
- Ridebanen
- ↳ Begivenheder
- ↳ Nyheder fra hesteverdenen
- ↳ Foredrag
- ↳ Artikler
- ↳ Blandede Artikler
- ↳ Guru Guide
- ↳ Temaer
- ↳ Araberen
- ↳ Fortidens Strigler
- ↳ Trav
- ↳ Statistik
- ↳ VidensBasen
- Høloftet
- ↳ Striglekogebogen
- ↳ Kylling og andet fjerkræ
- ↳ Fisk
- ↳ Okse- og kalvekød
- ↳ Svin
- ↳ Bacon
- ↳ Grønt tilbehør
- ↳ Det gode brød
- ↳ Desserter og kager
- ↳ Den evindelige madpakke
- ↳ Dressinger og den slags
- ↳ Vegetarretter
- ↳ Kolde og varme drikke
- ↳ Lam, Ged, Kanin, Lama og andet kød
- ↳ Pastaretter
- ↳ Supper
- ↳ Skaldyr
- ↳ E-Skolen
- ↳ Kursus i Billedbehandling