Mørbradsrullepølse
Posted: Tue 29. Dec 2009 20:41
Denne her har jeg fået af min gamle Dansklærer fra Grønland:
Skær en mørbrad næsten op på langs og fladmas den. Kværn masser af peber og en tsk salt på den, dæk med revet løg ( et meget stort løg til to mørbrader) og fordel udblødt husblas over fladen før den rulles sammen, så den bliver kort og tyk. Snør og læg i en sukker/saltlage i et døgn. Koges derefter 1,5 time i vand med laurbærblade hel peber og salt. Læg den derefter i pres i køleskabet og mums.
Alternative krydringer: Persille. Allehånde og nelliker til jul. Hvidløg.
Velbekomme!
Skær en mørbrad næsten op på langs og fladmas den. Kværn masser af peber og en tsk salt på den, dæk med revet løg ( et meget stort løg til to mørbrader) og fordel udblødt husblas over fladen før den rulles sammen, så den bliver kort og tyk. Snør og læg i en sukker/saltlage i et døgn. Koges derefter 1,5 time i vand med laurbærblade hel peber og salt. Læg den derefter i pres i køleskabet og mums.
Alternative krydringer: Persille. Allehånde og nelliker til jul. Hvidløg.
Velbekomme!