Page 2 of 2

Re: Frikadeller fra en oldgammel kogebog

Posted: Tue 22. Sep 2009 00:01
by QueSera
aribeth wrote:frikadeller er flæsk... karbonader/krebinetter er kalv/flæsk ... forloren hare er kalv/flæsk....




Og jeg er fuldstændig enig :linski:

Re: Frikadeller fra en oldgammel kogebog

Posted: Sat 24. Sep 2011 11:38
by annetteB
jeg har lyst til frikadeller!! Nuuu!!
Er jeg da virkelig nødt til at køre i brugsen efter dato-tilbuds-kød?!
(De HAR noget, så jeg, da jeg var nede efter gær)

Frikadeeeller!! Nuuu!!
Og de laves selvfølgelig af svin. eller kalv og svin.
Krebinetter laves af ren kalv. Eller af skinkekød.
Forloren hare laves af halvt svin, halvt okse.Og bacon.

Hrmpf. vi har jo ellers den der datotilbudssvinemørbrad liggende, det var egentlig den jeg ville finde en tilberedning til, så vi ikke bare får mørbradbøffer med bløde løg, hvide kartofler og champignonflødesovs fordi jeg ikke kan finde på andet idag.