Page 1 of 1

Italienske kødboller i tomatsauce

Posted: Thu 11. Jun 2009 19:38
by HeidiO
De her kødboller er superlækre og krydrede....Og så er de nemme - specielt når Erik laver dem :jeanie:

Kødboller
500 g hakket svinekød
1 lille finthakket løg
1-2 hakkede fed hvidløg
1 tsk tørret timian
1 tsk tørret oregano
1 æg
1 dl bouillon
salt og peber

Rør det hele sammen og lad farsen trække i min. 30 minutter, form herefter farsen til valnøddestore farsboller, der steges på panden.

Tomatsauce
1 lille hakket løg
1 hakket fed hvidløg
1 spks olivenolie
1 dåse flåede tomater
1 dl bouillon
salt og peber
1 spks hakket persille

Svits løg og hvidløg klart i olien. Kom de hakkede tomater i sammen med bouillonen og lad saucen simre i 25-30 minutter, rør af og til.
Smag den til med salt og peber og bland den hakkede persille i.

Serveres med pasta, salat eller hvad man ellers kunne tænke sig :-)

Re: Italienske kødboller i tomatsauce

Posted: Thu 11. Jun 2009 19:42
by Lena
:jeanie:

Dét er gooooodt.......... Enkelt og godt.

Re: Italienske kødboller i tomatsauce

Posted: Thu 11. Jun 2009 19:48
by PiaK
Det er tæskelækkert!

Mmmmmm :aribeth:

Re: Italienske kødboller i tomatsauce

Posted: Sat 13. Jun 2009 16:15
by PiaK
- og det blev så lige dagens aftensmad :mikkel:

Re: Italienske kødboller i tomatsauce

Posted: Tue 16. Jun 2009 15:00
by KatieKat
Det her skal vi prøve til aften. Mmhhh glæder mig helt.

Re: Italienske kødboller i tomatsauce

Posted: Tue 16. Jun 2009 20:29
by KatieKat
Tak for mad Heidi, det var eddermanme godt.

Re: Italienske kødboller i tomatsauce

Posted: Tue 16. Jun 2009 22:42
by PiaK
:-) Hvor er jeg glad for I prøvede dem! De ER nemlig bare gode, selvom de er ret enkle.

Mmmm....