Italienske kødboller i tomatsauce

Post Reply
User avatar
HeidiO
Posts: 2679
Joined: Sun 1. Jul 2007 09:37

Italienske kødboller i tomatsauce

Post by HeidiO »

De her kødboller er superlækre og krydrede....Og så er de nemme - specielt når Erik laver dem :jeanie:

Kødboller
500 g hakket svinekød
1 lille finthakket løg
1-2 hakkede fed hvidløg
1 tsk tørret timian
1 tsk tørret oregano
1 æg
1 dl bouillon
salt og peber

Rør det hele sammen og lad farsen trække i min. 30 minutter, form herefter farsen til valnøddestore farsboller, der steges på panden.

Tomatsauce
1 lille hakket løg
1 hakket fed hvidløg
1 spks olivenolie
1 dåse flåede tomater
1 dl bouillon
salt og peber
1 spks hakket persille

Svits løg og hvidløg klart i olien. Kom de hakkede tomater i sammen med bouillonen og lad saucen simre i 25-30 minutter, rør af og til.
Smag den til med salt og peber og bland den hakkede persille i.

Serveres med pasta, salat eller hvad man ellers kunne tænke sig :-)
Heidi
User avatar
Lena
Posts: 3359
Joined: Sat 29. Sep 2007 20:48

Re: Italienske kødboller i tomatsauce

Post by Lena »

:jeanie:

Dét er gooooodt.......... Enkelt og godt.
PiaK

Re: Italienske kødboller i tomatsauce

Post by PiaK »

Det er tæskelækkert!

Mmmmmm :aribeth:
PiaK

Re: Italienske kødboller i tomatsauce

Post by PiaK »

- og det blev så lige dagens aftensmad :mikkel:
User avatar
KatieKat
Posts: 8308
Joined: Sun 20. Nov 2005 17:14

Re: Italienske kødboller i tomatsauce

Post by KatieKat »

Det her skal vi prøve til aften. Mmhhh glæder mig helt.
Don't blame gravity on me.. I voted for velcro!
User avatar
KatieKat
Posts: 8308
Joined: Sun 20. Nov 2005 17:14

Re: Italienske kødboller i tomatsauce

Post by KatieKat »

Tak for mad Heidi, det var eddermanme godt.
Don't blame gravity on me.. I voted for velcro!
PiaK

Re: Italienske kødboller i tomatsauce

Post by PiaK »

:-) Hvor er jeg glad for I prøvede dem! De ER nemlig bare gode, selvom de er ret enkle.

Mmmm....
Post Reply