Ommelet med bacon og pølsehornspølser
Posted: Sat 27. Oct 2007 13:11
[b:4d6899af7a]Tilberedningstid:[/b:4d6899af7a]
Ingen idé
[b:4d6899af7a]Antal personer retten er beregnet til:[/b:4d6899af7a]
2
[b:4d6899af7a]Ingredienser:[/b:4d6899af7a]
4 små pølsehornspølser
2 skiver bacon
6 hjemme dyrkede æg
lidt mælk
salt og peber
2 små gulerødder el. 1 stor
1 løg
[b:4d6899af7a]Fremgansmåde - for dummies:[/b:4d6899af7a]
Først blandes ingredienserne til ommeletten: Pisk æggene med mælken, riv gulerødderne i og kværn salt og peber ned i.
Steg baconen på den tørre støbejernspande og læg dem til side på en tallerken, pølserne steges efterfølgende, så det hakkede løg.
Bacon, pølser og æggeblandig hældes ned på panden til de stægte løg.
[b:4d6899af7a]Særligt at være opmærksom på:[/b:4d6899af7a]
Smager tæske godt.
[b:4d6899af7a]Fryseegnet/ikke-fryseegnet[/b:4d6899af7a]
Absolut ikke fryseegnet.
Ingen idé
[b:4d6899af7a]Antal personer retten er beregnet til:[/b:4d6899af7a]
2
[b:4d6899af7a]Ingredienser:[/b:4d6899af7a]
4 små pølsehornspølser
2 skiver bacon
6 hjemme dyrkede æg
lidt mælk
salt og peber
2 små gulerødder el. 1 stor
1 løg
[b:4d6899af7a]Fremgansmåde - for dummies:[/b:4d6899af7a]
Først blandes ingredienserne til ommeletten: Pisk æggene med mælken, riv gulerødderne i og kværn salt og peber ned i.
Steg baconen på den tørre støbejernspande og læg dem til side på en tallerken, pølserne steges efterfølgende, så det hakkede løg.
Bacon, pølser og æggeblandig hældes ned på panden til de stægte løg.
[b:4d6899af7a]Særligt at være opmærksom på:[/b:4d6899af7a]
Smager tæske godt.
[b:4d6899af7a]Fryseegnet/ikke-fryseegnet[/b:4d6899af7a]
Absolut ikke fryseegnet.