Dorthe-pie
Posted: Thu 27. Aug 2009 19:31
En variation over Shepherds-pie...
Et pund oksehakket
et løg
400 gram gulerødder
300 gram squash
3 fed hvidløg
en dåse tomatkoncentrat
en klat chilisauce
et par skvjæt worcestershire sauce
salt
peber
timian
kartofler, smør og mælk og muskatnød til kartoffelmos.
brun køddet og løgene og hvidløgene som du har hakket.
riv gulerødderne og squashen og put det ned til det andet i gryden... put chilisauce og worcestershire sauce ved, timian salt og peber og dåsen med koncentrat. og en deciliter vand ca. det skal ikke være en tynd sauce. Smag til.
Kog kartoflerne og lav kartoffelmos.
fyld kødsovsen i et fad og put mosen ovenpå.
Bag i ovnen til det er gyldent ovenpå.
Katrine
Et pund oksehakket
et løg
400 gram gulerødder
300 gram squash
3 fed hvidløg
en dåse tomatkoncentrat
en klat chilisauce
et par skvjæt worcestershire sauce
salt
peber
timian
kartofler, smør og mælk og muskatnød til kartoffelmos.
brun køddet og løgene og hvidløgene som du har hakket.
riv gulerødderne og squashen og put det ned til det andet i gryden... put chilisauce og worcestershire sauce ved, timian salt og peber og dåsen med koncentrat. og en deciliter vand ca. det skal ikke være en tynd sauce. Smag til.
Kog kartoflerne og lav kartoffelmos.
fyld kødsovsen i et fad og put mosen ovenpå.
Bag i ovnen til det er gyldent ovenpå.
Katrine