Græsk farsbrød
Posted: Mon 3. Nov 2008 14:51
Bortset fra de fæle indrunkne tomater, så lyder det vel nok godt!!
:aribeth:
Jeg kommer olivenhaderne til hjælp med dette forslag, som osse spises med glæde herhjemme:
farsbrød af oksekød, rasp, æg, mælk/fløde, salt, peber, et finthakket løg, ditto hvidløg.Farsen skal være fast.
Form farsen som en plade (på et stykke bagepapir)
Læg fyldet på: masser af feta, lidt finthakket, masser af hakket persille.
Rul farsbrødet sammen som en roulade. klem enderne sammen så fetaen ikke løber ud.
Drys m/rasp. Smid et par smørklatter ovenpå.
Bages v/200 grader i 40 minutter.
:aribeth:
Jeg kommer olivenhaderne til hjælp med dette forslag, som osse spises med glæde herhjemme:
farsbrød af oksekød, rasp, æg, mælk/fløde, salt, peber, et finthakket løg, ditto hvidløg.Farsen skal være fast.
Form farsen som en plade (på et stykke bagepapir)
Læg fyldet på: masser af feta, lidt finthakket, masser af hakket persille.
Rul farsbrødet sammen som en roulade. klem enderne sammen så fetaen ikke løber ud.
Drys m/rasp. Smid et par smørklatter ovenpå.
Bages v/200 grader i 40 minutter.