Page 2 of 2

Græsk farsbrød

Posted: Mon 3. Nov 2008 14:51
by annetteB
Bortset fra de fæle indrunkne tomater, så lyder det vel nok godt!!
:aribeth:

Jeg kommer olivenhaderne til hjælp med dette forslag, som osse spises med glæde herhjemme:
farsbrød af oksekød, rasp, æg, mælk/fløde, salt, peber, et finthakket løg, ditto hvidløg.Farsen skal være fast.
Form farsen som en plade (på et stykke bagepapir)
Læg fyldet på: masser af feta, lidt finthakket, masser af hakket persille.
Rul farsbrødet sammen som en roulade. klem enderne sammen så fetaen ikke løber ud.
Drys m/rasp. Smid et par smørklatter ovenpå.
Bages v/200 grader i 40 minutter.

Græsk farsbrød

Posted: Mon 3. Nov 2008 18:18
by 99E
Bacon er der på toppen.
Mikkel kan slet, slet ikke lide opvarmede svampe.

Græsk farsbrød

Posted: Mon 3. Nov 2008 19:08
by 99E
Mikkel?
Det er ham, jeg er gift med.
Og som derfor bl.a. en gang imellem spiser noget af det mad, jeg laver.

Græsk farsbrød

Posted: Mon 3. Nov 2008 19:40
by 99E
Jah, hvis bare du ikke kommer snigende i nattens mulm & mørke og tvinger ham til at spise det.