Bortset fra de fæle indrunkne tomater, så lyder det vel nok godt!!
:aribeth:
Jeg kommer olivenhaderne til hjælp med dette forslag, som osse spises med glæde herhjemme:
farsbrød af oksekød, rasp, æg, mælk/fløde, salt, peber, et finthakket løg, ditto hvidløg.Farsen skal være fast.
Form farsen som en plade (på et stykke bagepapir)
Læg fyldet på: masser af feta, lidt finthakket, masser af hakket persille.
Rul farsbrødet sammen som en roulade. klem enderne sammen så fetaen ikke løber ud.
Drys m/rasp. Smid et par smørklatter ovenpå.
Bages v/200 grader i 40 minutter.
Græsk farsbrød
Græsk farsbrød
Enhver religion, der styres af gamle, ugifte mænd (ofte med fuldskæg), er en forbandelse for menneskeheden og uden tvivl en pestilens for gud.
Græsk farsbrød
Bacon er der på toppen.
Mikkel kan slet, slet ikke lide opvarmede svampe.
Mikkel kan slet, slet ikke lide opvarmede svampe.
- Ninie.
It's not the size of your rope - it's how you wiggle it!
It's not the size of your rope - it's how you wiggle it!
Græsk farsbrød
Mikkel?
Det er ham, jeg er gift med.
Og som derfor bl.a. en gang imellem spiser noget af det mad, jeg laver.
Det er ham, jeg er gift med.
Og som derfor bl.a. en gang imellem spiser noget af det mad, jeg laver.
- Ninie.
It's not the size of your rope - it's how you wiggle it!
It's not the size of your rope - it's how you wiggle it!
Græsk farsbrød
Jah, hvis bare du ikke kommer snigende i nattens mulm & mørke og tvinger ham til at spise det.
- Ninie.
It's not the size of your rope - it's how you wiggle it!
It's not the size of your rope - it's how you wiggle it!