Page 1 of 1

Grillet krydderurtepangasius

Posted: Tue 26. Apr 2011 21:54
by 99E
Pangasius er en udskældt fisk - bl.a. fordi den godt nok er billig, men også ret kedelig.
Det kan man lave om på, hvis man har en grill og sådan en fiskevenderdims.
En simpel sag som denne:
Image
...og lidt krydderurter kan gøre det.

Det skal du bruge:
Fiskevender
Grill og kul og noget at lave ild med.

4 pangasiusfileter
2 af de almindelige "netto-størrelse" krydderurtekrukker - eller et par håndfulde friske krydderurter fra haven.
1-2 økologiske citroner
Salt, peber, olivenolie.

Gør sådan:
Læg 2 af fileterne på fiskevenderen, så de "dækker" bundfladen.
Hak krydderurterne fint og bland dem med revet citronskal fra citronen.
Læg halvdelen af krydderurteblandingen på fiskefileterne. Ovenpå lægger du tynde citronskiver, til det dækker urterne.
Oven på citronskiverne lægges resten af krydderurterne og de resterende fiskefileter.

Fiskevenderen lægges sammen og det fisk, der vender "udad" pensles med olivenolie og krydres med salt og peber.
Grilles til det er færdigt... :lea: