Page 1 of 2

Ørredpaté..

Posted: Sun 31. May 2009 10:19
by MinnaN
Man tager:

200 gr - 300 gr ørredfilet eller hellefisk, eller røget laks eller andet røget fisk. Sild er også ganske godt.
2 pakker friskost ala Philadelphia eller anden friskost. Buko's er ganske god. Men der skal ikke være krydderier i.

Man smider det hele i blenderen og blender det.
Smid i en beholder med låg på, lad stå i køleskab en times tid (eller til du ikke kan holde fingrene fra det længere) og guf løs. Bedre en sildepostej!

Mine unger elsker det!

Bon appetit.

Re: Ørredpaté..

Posted: Sun 31. May 2009 11:03
by MinnaN
Du bestemmer selv hvor blendet det skal være. Det behøver jo ikke at være så fint blendet, vel? :linski:

Re: Ørredpaté..

Posted: Sun 31. May 2009 11:15
by PiaK
hmm, kunne man da godt overveje at prøve sig med....

Sikkert godt på ciabattabrød...

Re: Ørredpaté..

Posted: Sun 31. May 2009 11:19
by Lena
Sikkert rigtig godt på ristet ciabatta........... uhmmm...........

Re: Ørredpaté..

Posted: Sun 31. May 2009 11:39
by MinnaN
Det er det nemlig. :linski: Det eneste det ikke er godt på er kedeligt hvidt franskbrød, rundstykker og den slags.

Re: Ørredpaté..

Posted: Sun 31. May 2009 18:01
by KatieKat
Fiskesmoothie.

Re: Ørredpaté..

Posted: Sun 31. May 2009 21:51
by PiaK
Hah Dorthe :jeanie:

Det var jo netop det der var Olivers kommentar, da jeg sagde det var dette vi skal have i morgen
:aribeth:

Fiskesmoothie.... bare navnet :viben:

Re: Ørredpaté..

Posted: Sun 31. May 2009 22:58
by MinnaN
Det blir det altså ikke til, når den har stået i køleskabet. Der blir den dejlig fast og mumset.
Hvad med leverpostej? Leversmoothie?? Det er sgu ligeså blendet som det her. :lol:

Re: Ørredpaté..

Posted: Sun 31. May 2009 23:01
by HeidiO
Jeg synes det lyder lækkert - sildepostej er sgu da også smukt (og blendet) :aribeth: !!

Re: Ørredpaté..

Posted: Mon 1. Jun 2009 01:32
by KatieKat
Leverpostej bliver bagt. Så holder det op med at være leversmoothie.