Page 1 of 1

Havtaske indbagt i skinke med pasta og flødesauce

Posted: Mon 24. Mar 2008 22:00
by aribeth
Denne her ret er faktisk rimelig eksklusiv og heller ikke så dyr og så er den tilmed også vildt nem!


[b:9c7c69d72b]Ingredienser: [/b:9c7c69d72b]
En pakke havtaskefileter fra Fakta (de koster KUN en tyver)
En pakke lufttørret skinke
En pakke frisk pasta
et løg
hvidløg
fløde
to æggeblommer
parmesan
grønne bønner

Tag havtaskefileterne og krydr dem med salt og peber, rul et stykke skinke omkring hver enkelte filet og lig dem i et ildfast fad.
Put en smule olivenolie ovenpå.
Steg dem i ovnen ca. 20 minutter ved 220 grader.

Imens steger du noget hakket løg og hvidløg i lidt olie i en gryde, hæld fløde ved og smag til med salt og lidt peber.
Når havtasken er stegt færdigt anretter du fileterne på en tallerken og den saft der er tilbage i det ildfaste fad hælder du ned i flødesaucen. Så giver du det hele et opkog mens pastaen koger og når pastaen er kogt færdigt, så tager du flødesaucen af og legerer den med de to æggeblommer (altså du rører æggeblommerne i saucen).
Du kan putte den revne parmesan i saucen eller du kan drysse det over hvis du hellere vil det.

Bønnerne koges og serveres ved siden af.


Det smager VILDT godt... og fisk er sundt :linski:


Katrine

Havtaske indbagt i skinke med pasta og flødesauce

Posted: Mon 24. Mar 2008 22:45
by sinesmølf
Det lyder godt nok lækkert, havtaske smager så godt :aribeth: Det tror jeg vi skal have i denne uge