fiskelasagne

Post Reply
aribeth

fiskelasagne

Post by aribeth »

En variation af fiskelasagne.

Sejfileter,
røget laks,
grøntsager (her hvidløg, løg, aubergine, snackpeber, champignon)
Bechamel med muskatnød i.
lasagneplader
revet ost

Skær auberginerne i skiver og svits dem, hak de øvrigt grøntsager og svits dem også, læg først auberginer så pastaplader og lidt bechamel, fisk, lidt ost og grøntsager, fortsæt indtil du ikke har mere og slut af med lasagneplader resten af osten og resten af bechalemsaucen. Husk at krydre med salt og peber indimellem og lidt cayennepeber hvis man synes.

Bages i ovnen i 30-40 minutter ved 200-175 grader.


Det mætter!!

Katrine
User avatar
Lena
Posts: 3359
Joined: Sat 29. Sep 2007 20:48

fiskelasagne

Post by Lena »

Tyyysst................ Hvis mit Ældste Kid hører det her, så vælter hun huset, hvis jeg ikke laver FISKELASANGE!!!!!!!!!!

*kørerhåndenrundtpåmavensmily*
Post Reply