Page 1 of 1

Laks med bacon

Posted: Sat 8. Sep 2007 19:10
by annetteB
Man tager:
et antal laksesteaks uden skind.
bacon i tynde skiver.
friskkværnet peber.
salt.

Vikl baconskiverne rundt om laksestykkerne. Hold dem evt fast med en kødnål eller en snor.

Varm en tør stegepande godt op: steg laksestykkerne ganske kort på alle sider for høj varme, krydr med salt og peber.
Sluk for stegepanden (tag panden fra blusset, hvis du har el-komfiur) og lad laksen blive på stegepanden - laksekødet "koger" videre på restvarmen.

Jeg serverede med frisk pasta, pesto, dampede broccolibuketter og fine ærter.

Laks med bacon

Posted: Sun 18. May 2008 09:57
by 99E
Hvis man bruger ganske almindelig "billig elastikbacon" så synes jeg det er nemt at strække lidt og få til at "klistre" til sig selv.
Og det smager godt! :aribeth:

Laks med bacon

Posted: Sun 18. May 2008 13:14
by annetteB
ja, det er rigtigt: Elastikbacon er faktisk fremragende i så henseende. Det virker næsten ligesom det der blå bandage man får hos dyrlægen, som kun klæber på sig selv!
:lol:

Laks med bacon

Posted: Sun 18. May 2008 13:30
by 99E
Bacon - madens svar på VetFlex? Mmhh...!