Page 1 of 1

Fisk i fad

Posted: Mon 28. May 2007 17:48
by CXEC
Altså her kan anvendes Torsk eller Sandart alt efter smag og økonomi.

Tilberedningstid. Ikke noget bestemt minut tal, for jeg har ikke taget tid.

Antal personer afhænger af antallet af filletter.

Ingredientser:
Filletter af en af ovenstående fiskearter
Porrer -skæres i skiver
Gulerødder -skæres i passende stykker
Kapers
Salt
Peber
Fiskebuillonterning -opløses i en kop vand
Fiskesennep
Hvid vin
Citron

Filletterne lægges i et ildfast fad sammen med de udskårne grøntsager, og kapers, salt og peber samt fiske sennepdryses ud over og den opløste fiskebuillonterning hældes ved.
Ind i en forvarmet ovn 200 grader til filletterne er HELT hvide.

Server med ris eller kartoffler efter smag og behag.

Fisk i fad

Posted: Mon 28. May 2007 23:11
by Stimata Doamna
Variation over samme tema:

Fileter af laks eller sej
Masser af grønsager i tern eller skiver (f.eks. gulerødder, squash, porrer, peberfrugter, fennikel, selleri)
Tør hvidvin
Fiskebouillon
Salt og peber

Samme fremgangsmåde som Céleste - og vi har heller ikke lige taget tid... men det betyder som regel ikke noget for resultatet :-)

Fisk i fad

Posted: Mon 28. May 2007 23:38
by CXEC
Pipper lige at du gerne måtte lave din egen tråd så andre ikke behøver åbne min for at finde din! :-)
Ikke fordi du ikke må figurere i min, men for nemhedens skyld.

Og så glemte jeg hvidvin i min egen opskrift!

Fisk i fad

Posted: Tue 29. May 2007 09:50
by Stimata Doamna
Hvis vi tilføjer hvidvin til din opskrift, er vi vist lige omtrent fremme ved det samme resultat :hhansen:

Fisk i fad

Posted: Tue 29. May 2007 21:15
by CXEC
Og så glemte jeg også citron! Må hellere rette til!