Page 1 of 1

Kylling på cremet porrebund

Posted: Thu 9. Jun 2011 13:30
by SuttiMusen
Tyvstjålet fra tærten

Du svitser en gang bacon i tern på panden. Imens snitter du en masse porrer som derefter får en omgang sammen med baconen.
Herefter koges det hele af med en gang sød hvidvin og så kommer du en fløde i til der er sauce. Lad det hele koge lidt ind og hæld det i et ovnfast fad.

Brun kyllingerne på panden og læg dem ovenpå porreblandingen. Slut af med revet ost henover og så kommes det hele i ovnen i 20-30 min v/ 200 grader

Serveres med ris eller pasta

Re: Kylling på cremet porrebund

Posted: Thu 9. Jun 2011 13:46
by AnetteA
Sjovt! Det har vi netop spist til middag :aribeth:

Re: Kylling på cremet porrebund

Posted: Thu 9. Jun 2011 15:30
by SuttiMusen
Var det ikke også dig der i sin tid lagde den ind på tærten?
Her er det blevet en af livretterne

Re: Kylling på cremet porrebund

Posted: Thu 9. Jun 2011 15:37
by AnetteA
Nej, det er vist Wielan der er ophavskvinden ..