Kylling på cremet porrebund
Posted: Thu 9. Jun 2011 13:30
Tyvstjålet fra tærten
Du svitser en gang bacon i tern på panden. Imens snitter du en masse porrer som derefter får en omgang sammen med baconen.
Herefter koges det hele af med en gang sød hvidvin og så kommer du en fløde i til der er sauce. Lad det hele koge lidt ind og hæld det i et ovnfast fad.
Brun kyllingerne på panden og læg dem ovenpå porreblandingen. Slut af med revet ost henover og så kommes det hele i ovnen i 20-30 min v/ 200 grader
Serveres med ris eller pasta
Du svitser en gang bacon i tern på panden. Imens snitter du en masse porrer som derefter får en omgang sammen med baconen.
Herefter koges det hele af med en gang sød hvidvin og så kommer du en fløde i til der er sauce. Lad det hele koge lidt ind og hæld det i et ovnfast fad.
Brun kyllingerne på panden og læg dem ovenpå porreblandingen. Slut af med revet ost henover og så kommes det hele i ovnen i 20-30 min v/ 200 grader
Serveres med ris eller pasta