Vis ubesvarede indlæg | Vis aktive emner * Arcade    Dato og tid er lør 18. nov 2017 12:03



Svar på emne  [ 1 indlæg ] 
 Fasan fra Normandiet 
Forfatter besked
Indlæg Fasan fra Normandiet
De flåede og rengjorte fasaner gnides med salt og peber. Brun dem hurtigt på panden i olie ved høj varme og tag dem op.

Skræl æblerne og fjern kernehuset - kærnerne gemmes til senere. Snit æblerne i tynde både og steg dem gyldne på panden i resten af olien.

Æblebådene fordeles i et oliesmurt ovnfast fad og de brunede fasaner arrangeres ovenpå.

Panden koges af med calvados og hældes over. Fadet dækkes tætsluttende med folie. Sæt fadet i ovnen ved 200 grader i 15-20 minutter.

Tag folien af og bland piskefløde og citronsaft og hæld det ved. Drys med lidt salt og citronskræl skrællet med et juliennejern. Læg folie over og steg videre i ca. ½ time

[b:94fd4bfc03]Ingredienser til 4 personer:[/b:94fd4bfc03]
2 unge fasanhaner
Neutral olie
4 store syrlige æbler
2 dl. calvados
2 dl. piskefløde
2 spsk. citronsaft fra en økologisk citron - skrællen skal også bruges.
salt og peber

[b:94fd4bfc03]Tilbehør:[/b:94fd4bfc03]
Stegte nye kartofler med ristede æblekærner.
Æblekernerne aftørres, rystes sammen med lidt finkornet salt, og tørrestes sprøde på en pande. De ristede kærner drysses over de nye ristede kartofler.


søn 6. jul 2008 19:02
Vis indlæg fra foregående:  Sorter efter  
Svar på emne   [ 1 indlæg ] 

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte og 1 gæst


Du kan ikke skrive nye emner
Du kan ikke besvare emner
Du kan ikke redigere dine indlæg
Du kan ikke slette dine indlæg

Søg efter:
Hop til:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.
Danish translation by Olympus DK Team