[phpBB Debug] PHP Notice: in file /viewtopic.php on line 1575: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /chat/lib/class/AJAXChatTemplate.php on line 55: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4562: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3715)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4564: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3715)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4565: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3715)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4566: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3715)
strigler.dk - Vis emne - Høns i asparges!
Vis ubesvarede indlæg | Vis aktive emner * Arcade    Dato og tid er man 10. dec 2018 04:09



Svar på emne  [ 1 indlæg ] 
 Høns i asparges! 
Forfatter besked
Indlæg Høns i asparges!
Den mest simple måde og den billigste OG den bedste kommer her:

Du tager en suppehøne, putter den i en gryde med det grønne fra en porre, en håndfuld persille og et par gulerødder skåret i grove stykker. Så tilsætter du vand til hønen er dækket og smider 5 peberkorn i og en nellike og et enkelt fed hvidløg.

Og så lader du det simrekoge i et par timer...

Det lyder måske besværligt, men det er det slet ikke, for man kan lave alt muligt andet i de par timer mens duften breder sig i huset.

Nå... når så hønen er kogt så tager man den op af vandet som nu er blevet til suppe, og lader den køle af. Når den er kølet af så piller du kødet af og deler det i små stykker med fingrene.
Det er også rigtig nemt!

Så tager du 25 g smør og smelter i en gryde. Det må ikke bruse.
Når det er smeltet tilsætter du knap to skefulde mel og rører med et piskeris til mel og smørblandingen er samlet til en fast masse. så tager du et par deciliter af suppen og hælder i og pisker det til smør/mel blandingen er rørt ud i suppen. Når den når kogepunktet bliver det en meget tyk sovs så du tilsætter vel ca et par dl. suppe mere.
når sovsen er kommet op og koge igen tilsætter du to æggeblommer, det legerer sovsen som det hedder og gør den lækker cremet.
Så åbner du en dåse asparges og hælder vandet fra.
Hønsekødet og aspargsene tilsættes og der smages til med salt og peber.
Det er også ret nemt og tager ikke lang tid, det der er allervigtigst er at man sørger for at røre rundt i gryden næsten hele tiden, eller tager den af blusset når man ikke lige kan røre rundt.


Og det var det... sådan laver man høns i asparges!


Tarteletterne køber man bare og varmer i ovnen...



Katrine


tors 13. mar 2008 21:05
Vis indlæg fra foregående:  Sorter efter  
Svar på emne   [ 1 indlæg ] 

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte og 1 gæst


Du kan ikke skrive nye emner
Du kan ikke besvare emner
Du kan ikke redigere dine indlæg
Du kan ikke slette dine indlæg

Søg efter:
Hop til:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.
Danish translation by Olympus DK Team