Page 1 of 1

Gunnis kylling

Posted: Thu 6. Dec 2007 16:21
by KatieKat
En kylling eller kanin.

God stærk karry (jeg blander selv)

Champion,

Et stort løg,

To sure æbler

to bananer

En grøn peber

½ l piskefløde.

Tilbehør:

Ris, peanuts rosiner, kokosmel.

Allerførst tager man en håndfuld rosiner som sættes i blød i kogende vand.

Kyllingen parteres og brunes i en stor gryde sammen med karryen. Løget hakkes og tilsættes, lidt vand kommes ved og det snurrer et kvarter (lidt længere , hvis det er kanin)

Champions skæres groft ud , ligeledes peber og kommes i.

Fløden hældes i . og æblernes skrælles og skæres i små skiver og kommes i , ligeledes bananerne.( ananas er også gode)

Nu skal det op at koge og derefter simre i en halv times tid, smages til med salt.

Risene koges , derefter kommes de opblødte rosiner og peanuts i.

Serveres med en lille sjat kokosmel ved siden af, især, hvis karryen er stærk.