En kylling eller kanin.
God stærk karry (jeg blander selv)
Champion,
Et stort løg,
To sure æbler
to bananer
En grøn peber
½ l piskefløde.
Tilbehør:
Ris, peanuts rosiner, kokosmel.
Allerførst tager man en håndfuld rosiner som sættes i blød i kogende vand.
Kyllingen parteres og brunes i en stor gryde sammen med karryen. Løget hakkes og tilsættes, lidt vand kommes ved og det snurrer et kvarter (lidt længere , hvis det er kanin)
Champions skæres groft ud , ligeledes peber og kommes i.
Fløden hældes i . og æblernes skrælles og skæres i små skiver og kommes i , ligeledes bananerne.( ananas er også gode)
Nu skal det op at koge og derefter simre i en halv times tid, smages til med salt.
Risene koges , derefter kommes de opblødte rosiner og peanuts i.
Serveres med en lille sjat kokosmel ved siden af, især, hvis karryen er stærk.
Gunnis kylling
Gunnis kylling
Don't blame gravity on me.. I voted for velcro!