Page 1 of 1

Kylling i karry

Posted: Wed 20. Jun 2007 00:15
by CXEC
...eller også gør jeg ikke, men lader som om jeg er seriøs og laver mad. :viben:

[b:6187a6d98f]Tilberedningstid:[/b:6187a6d98f] Mere end en time, da den skal have en time i ovnen.
[b:6187a6d98f]
Antal personer retten er beregnet til:[/b:6187a6d98f]
Afhænger af Kyllerylles størelse
[b:6187a6d98f]
Ingredienser:[/b:6187a6d98f]

En Kyllerylle, gerne et frit gående eksemplar eller hjemme opdræt, hvis en sådan haves.

Karry pulver gerne fra Madras
Sirup
Salt
Peber
Bacon gerne en hel pakke
Grøntsags eller hønsekødsbullionterning

[b:6187a6d98f]Fremgansmåde - for dummies:
[/b:6187a6d98f]
Forvarm ovnen til 200 grader over og under varme eller 175 grader ved anvendelse af varmlufts ovn.

En sjat sirup hældes ned i en kop eller lille skål, hvor efter karry, salt og peber kværnes i. Rør sammen til en tyk pasta. Kyllerylle smøres med karry-pastaen. Omvikles med bacon flere steder på sit korpus.
Kyllerylle placeres i et ildfast fad. Bullionterningen opløses i lidt vand og hældes ved.

[b:6187a6d98f]Særligt at være opmærksom på:[/b:6187a6d98f]

Sikert yderst usundt, men smager TÆSKE godt.

[b:6187a6d98f]Fryseegnet/ikke-fryseegnet
[/b:6187a6d98f]

Fryseegnet.

Kylling i karry

Posted: Wed 20. Jun 2007 20:33
by CXEC
Kan serveres med bla. kartoffler.