[b:8241dca712]Tilberedningstid: [/b:8241dca712] 30 minutter
[b:8241dca712]Antal personer retten er beregnet til: [/b:8241dca712] 2
[b:8241dca712]Ingredienser: [/b:8241dca712]
1 berberi andebryst (der kan ofte findes 5 for 100 eller noget i den stil)
1-2 dl grønne puy linser
salat... den der potte fra Netto er god, der er lidt forskelligt i, ellers det man nu lyster
Cherrytomater
et rødløg
Brødcroutoner
olie-eddike dressing
[b:8241dca712]Fremgangsmåde - for dummies: [/b:8241dca712] rids andebrystet på skinsiden og krydr med salt og peber, brun brystet, først på skinsiden og derefter på de andre sider, skru ned for varmen og steg andebrystet i 20 minutter ca. vend det ind imellem. Er det for besværligt kan det sagtens steger færdigt i en 200 grader varm ovn.
Kog linserne i vand med salt eller en smule kyllingefond. kogeanvisningen står på pakken, men er vidst ca 30 min.
salat anrettes på tallerken
bland linserne med halverede cherrytomater og rødløg skåret i tynde skiver og fordel det oven på salaten.
dressingen: 1 del balsamico eddike til to dele olivenolie piskes sammen med et knust fed hvidløg, en lille teske sennep og salt og peber. dressingen hældes over salaten og linserne.
skær andebrystet i skiver på knap en halv cm og læg skiverne ovenpå linsesalaten.
Brødcroutoner: daggammelt franskbrød skæres i tern og krydres med hvidløg og olivenolie steges gyldne på panden.
hæld brødcroutonerne over andebrystet til sidst.
[b:8241dca712]Særligt at være opmærksom på: [/b:8241dca712]
Det er nemt og hurtigt at lave selvom det er en lang forklaring.
Linserne kan både være kolde og varme.
Brødcroutoner kan udelades eller der kan bruges købe...
[b:8241dca712]
Fryseegnet/ikke-fryseegnet [/b:8241dca712]
Ikke fryseegnet.
Andebryst med linsesalat
Return to “Kylling og andet fjerkræ”
Jump to
- Rytterstuen
- ↳ Hyggesnak og Billedtråde
- ↳ Hestefagligt
- ↳ Præsentationer
- ↳ Studiekredsen
- ↳ Forslag og vejledning
- ↳ Uhyggen
- ↳ Trofæskabet
- ↳ Circus Maximus
- Ridebanen
- ↳ Begivenheder
- ↳ Nyheder fra hesteverdenen
- ↳ Foredrag
- ↳ Artikler
- ↳ Blandede Artikler
- ↳ Guru Guide
- ↳ Temaer
- ↳ Araberen
- ↳ Fortidens Strigler
- ↳ Trav
- ↳ Statistik
- ↳ VidensBasen
- Høloftet
- ↳ Striglekogebogen
- ↳ Kylling og andet fjerkræ
- ↳ Fisk
- ↳ Okse- og kalvekød
- ↳ Svin
- ↳ Bacon
- ↳ Grønt tilbehør
- ↳ Det gode brød
- ↳ Desserter og kager
- ↳ Den evindelige madpakke
- ↳ Dressinger og den slags
- ↳ Vegetarretter
- ↳ Kolde og varme drikke
- ↳ Lam, Ged, Kanin, Lama og andet kød
- ↳ Pastaretter
- ↳ Supper
- ↳ Skaldyr
- ↳ E-Skolen
- ↳ Kursus i Billedbehandling