Andebryst med linsesalat

Post Reply
aribeth

Andebryst med linsesalat

Post by aribeth »

[b:8241dca712]Tilberedningstid: [/b:8241dca712] 30 minutter

[b:8241dca712]Antal personer retten er beregnet til: [/b:8241dca712] 2

[b:8241dca712]Ingredienser: [/b:8241dca712]
1 berberi andebryst (der kan ofte findes 5 for 100 eller noget i den stil)
1-2 dl grønne puy linser
salat... den der potte fra Netto er god, der er lidt forskelligt i, ellers det man nu lyster
Cherrytomater
et rødløg
Brødcroutoner
olie-eddike dressing

[b:8241dca712]Fremgangsmåde - for dummies: [/b:8241dca712] rids andebrystet på skinsiden og krydr med salt og peber, brun brystet, først på skinsiden og derefter på de andre sider, skru ned for varmen og steg andebrystet i 20 minutter ca. vend det ind imellem. Er det for besværligt kan det sagtens steger færdigt i en 200 grader varm ovn.
Kog linserne i vand med salt eller en smule kyllingefond. kogeanvisningen står på pakken, men er vidst ca 30 min.
salat anrettes på tallerken
bland linserne med halverede cherrytomater og rødløg skåret i tynde skiver og fordel det oven på salaten.
dressingen: 1 del balsamico eddike til to dele olivenolie piskes sammen med et knust fed hvidløg, en lille teske sennep og salt og peber. dressingen hældes over salaten og linserne.
skær andebrystet i skiver på knap en halv cm og læg skiverne ovenpå linsesalaten.
Brødcroutoner: daggammelt franskbrød skæres i tern og krydres med hvidløg og olivenolie steges gyldne på panden.
hæld brødcroutonerne over andebrystet til sidst.

[b:8241dca712]Særligt at være opmærksom på: [/b:8241dca712]
Det er nemt og hurtigt at lave selvom det er en lang forklaring.
Linserne kan både være kolde og varme.
Brødcroutoner kan udelades eller der kan bruges købe...
[b:8241dca712]
Fryseegnet/ikke-fryseegnet [/b:8241dca712]
Ikke fryseegnet.
Post Reply