Vis ubesvarede indlæg | Vis aktive emner * Arcade    Dato og tid er man 20. aug 2018 10:25Svar på emne  [ 1 indlæg ] 
 DRF mesterskab i ponymilitary 
Forfatter besked
Indlæg DRF mesterskab i ponymilitary
[left:2e63cf030c]http://www.rideforbund.dk/drfpressebilledarkiv/military/cecilie_fohlmann/mellem/CecilieFohlmann_-B%F8gegaarde.jpg[/left:2e63cf030c] Søndag den. 13. august afholdes DRF mesterskab i ponymilitary på Haregabgård. Blandt andet kan hele ponylandsholdet, som hentede guld, sølv og bronze ved Nordisk Mesterskab samt konkurrerede ved EM tidligere på sommeren, opleves i indbyrdes kamp om medaljerne.
I de dejlige omgivelser på Haregabgård kan ponyrytterne glæde sig til en terrænbane bygget af Christian Struck, som helt sikkert gør sit til at dysten om mesterskabstitlen bliver spændende.Arrangørerne regner med fuldt hus i alle klasser så der vil være noget at opleve både lørdag og søndag.

Publikum vil ud over elite ponyerne også kunne opleve Peter Flarup, der repræsenterer Danmark ved VM i Aachen sidst i august måned.Familien Hallundbæk og stævnearrangørerne glæder sig til at byde alle velkommen på Haregabsvej 15, 3230 Græsted.Læs mere om stævnet og program for både lørdag og søndag herFri entré begge dage – alle er velkomne![url=http://www.holte.rideklub.dk/?Military]Military[/url]

Kilde: DRF


søn 13. aug 2006 09:36
Vis indlæg fra foregående:  Sorter efter  
Svar på emne   [ 1 indlæg ] 

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte og 1 gæst


Du kan ikke skrive nye emner
Du kan ikke besvare emner
Du kan ikke redigere dine indlæg
Du kan ikke slette dine indlæg

Søg efter:
Hop til:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.
Danish translation by Olympus DK Team