Vis ubesvarede indlæg | Vis aktive emner * Arcade    Dato og tid er tirs 20. feb 2018 15:28Svar på emne  [ 1 indlæg ] 
 Mange flotte resultater i Falsterbo 
Forfatter besked
Indlæg Mange flotte resultater i Falsterbo
[img:e2e3a5bc35]http://www.rideforbund.dk/drfpressebilledarkiv/springning/linnea_ericsson/mellem/LinneaEricsson_%20PeroZHillock_06_Wiegaarden_238.jpg[/img:e2e3a5bc35]
[i:e2e3a5bc35]Linnea Ericsson[/i:e2e3a5bc35]


Dog blev det ikke til sejrer i de helt store klasser, men specielt for Linnea Ericsson, Tina Lund og Jim Rasmussen var det et godt stævne.
Tina Lund blev på den 10 år gamle hoppe Zamiro, nummer to i Swedbank Derby. Derbybanen er dobbelt så lang som en almindelig Grand Prix bane og med væsentlig flere spring, men det lod ikke til at være en uoverkommelig forhindring for Tina Lund og Zamiro. Andenpladsen indbragte hende 60.000 kr.

Thomas Velin og Grim st. Clair blev flot placeret som nummer tre i derby’en.Tina Lund hentede også en tredjeplads på Carola i BJ Trophy’en, og placeringer på både Chiquitta og Monique.For Linnea Ericsson blev det til en flot 2. plads i det man kalder SIXBAR, en højdespringningen hvor man har seks lodrette forhindringer på række med to galopspring mellem hver. De ryttere som rider fejlfrit i hovedrunden, går videre til omspringningen, hvor man så bliver ved med at sætte forhindringerne op. Linnea Ericsson og PGL Cronus var på højden indtil 195 cm.Desforunden blev det til en 3. plads i 7års Championatet på Volstrups Casey og en 4. plads på Strandgården’s Mercedes Z i MCR Cuppen, en 145cm klasse.Thomas Velin blev bedst placeret dansker i Grand Prix’en, med en 9. plads, Thomas Sandgaard blev nummer 11, Lars Bak Andersen nummer 14 og Linnea Ericsson nummer 15. Klassen blev vundet af brasilianeren Rodrigo Pessoa på Oasis.I Nationsspringningen, som blev vundet af Italien, sluttede Danmark på en 5. plads. Linnea Ericsson på Pero-Z Hillock var bedste dansker, med en fejlfri 1. runde og fem fejl i 2. runde.For dressurrytteren Jim Rasmussen og Broholms Highlight blev det i lille tur til sejr i både Prix St. Georgre og Intermediaire I.

Sanne Henningsen på Clearwater hentede en 8. plads i Grand Prix’en og en 5. plads i Grand Prix Special.

Desværre for Joachim Thomsen var Mikado Engvang ikke helt tryg ved omgivelserne i Flasterbo, ekvipagen kom derfor aldrig rigtig op på det niveau, som vi har set tidligere.


Kilde : [url=http://www.rideforbund.dk/DRF/start]DRF[/url]


tirs 18. jul 2006 13:48
Vis indlæg fra foregående:  Sorter efter  
Svar på emne   [ 1 indlæg ] 

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte og 1 gæst


Du kan ikke skrive nye emner
Du kan ikke besvare emner
Du kan ikke redigere dine indlæg
Du kan ikke slette dine indlæg

Søg efter:
Hop til:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.
Danish translation by Olympus DK Team